Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την πρωτοβουλία της Α’ Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων της Ιατρικής Σχολή του ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός» να διοργανώσει διημερίδα με θέμα τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ). Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» στις 1-2 Μαρτίου 2024 και απευθύνεται σε Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους.

Τα ΣΜΝ, ιδιαίτερα η σύφιλη και η βλεννόρροια, εμφανίζουν σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια. Τα περιστατικά σύφιλης στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» παρουσίασαν τη διετία 2020-2022 αύξηση κατά 63%, σε σχέση με τη διετία 2018-2020. Επιπλέον, οι εξελίξεις που αφορούν στη διάγνωση και αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών είναι συνεχείς.

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτά τα δεδομένα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την διημερίδα αυτή με πρωταρχικό σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης στο χώρο της Δερματολογίας – Aφροδισιολογίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνάδελφοι με ιδιαίτερη εμπειρία στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των ΣΜΝ και οι διαλέξεις είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ιατρών που θα συμμετάσχουν, με απώτερο σκοπό πάντοτε την παροχή άριστης φροντίδας στον ασθενή.

Ευελπιστώντας στην ενεργό συμμετοχή σας, σας περιμένουμε στη διημερίδα με ιδιαίτερη χαρά.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ηλέκτρα Νικολαΐδου
Καθηγήτρια Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»

Βασίλειος Παπαρίζος
Διευθυντής ΕΣΥ
Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»

                                                                     
Ημέρες Διεξαγωγής
1-2 Μαρτίου 2024

Μοριοδότηση
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, θα χορηγήσει έως 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της Διημερίδας. Η χορήγηση των μορίων γίνεται βάσει των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά μετά το πέρας της Διημερίδας και μόνο με την προηγούμενη παράδοση του  συμπληρωμένου Δελτίου Αξιολόγησης της Διημερίδας από τους συμμετέχοντες.

Χώρος Διεξαγωγής
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».
(Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 5, 161 21, Αθήνα)


Πατήστε πάνω στον χάρτη για οδηγίες.

Εγκρίσεις ΕΟΦ & ΣΦΕΕ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ 
ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΦΕΕ 

Επίσημη Γλώσσα
Η επίσημη γλώσσα της διημερίδας είναι η Ελληνική. 


Γραμματεία Οργάνωσης Διημερίδας

Erasmus Conferences & Events S.Α.
Λεωφ. Βουλιαγμένης 52Β, 167 77, Ελληνικό
T: 210 7414700 | E: register@erasmus.gr

© Copyright 2023